• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Filters

Need help with your search?

We are ready for you!

+31 (0)85 - 130 13 00 +31 (0)70 - 383 63 57

Ask all your questions to Myron

Mail us Live chat

Veiligheid onderdelen

Veiligheid onderdelen

Met uw auto legt u veel kilometers af. U maakt veel verschillende ritten, van woon-werk verkeer, stadsverkeer tot lange afstanden over de snelweg naar het buitenland. Het is van enorm belang dat uzelf en alle inzittenden deze ritten op een zo veilig mogelijke manier kunnen maken. Om u rit zo veilig mogelijk te maken is uw auto uitgerust met verschillende onderdelen die de veiligheid bevorderen. Deze onderdelen zorgen er onder andere voor dat wanneer u bijvoorbeeld in ongeval of botsing belandt u en alle passagiers goed worden beschermd tegen de klap. Veiligheid onderdelen zijn dus van enorm belang; het is dan ook zeer belangrijk dat u in de gaten houdt of de veiligheid onderdelen op uw auto in goede staat verkeren, zodat u beschermd kan blijven in uw auto. 

Blijkt bijvoorbeeld uw airbag of veiligheidsgordel toch defect te zijn?

Bij Van Gils Automotive bieden wij ruim 95.000 gebruikte onderdelen van hoge kwaliteit aan, waaronder ook een groot aanbod aan veiligheid onderdelen. Van een veiligheidsgordel tot alles voor uw airbag, bij Van Gils Automotive bieden wij voor veel verschillende merken en modellen hoge kwaliteit veiligheid onderdelen aan. Al onze onderdelen zijn op kwaliteit en werking getest door ons professioneel en ervaren persoon, zo kan u uitgaan van een werkend product voor een eerlijke prijs. Voor ons volledig assortiment kunt u onze website raadplegen. Staat het gewenste product er niet tussen? Neem dan contact op met ons professioneel verkoopteam, dan helpen zij u verder met al uw vragen omtrent veiligheid onderdelen.


Van Gils Automotive is een van de grootste en meest professionele spelers in de auto onderdelen- en autodemontagebranche Van Gils Automotive biedt gebruikte verlichting onderdelen aan van hoge kwaliteit; al onze veiligheid onderdelen worden door ons professionele team getest op kwaliteit en werking, zodat u ervan uit kan gaan dat u voor een eerlijke prijs een veiligheid onderdeel van hoge kwaliteit krijgt. Voor ons volledige assortiment kunt u onze webshop raadplegen of kunt u contact opnemen met ons ervaren en professionele verkoopteam. Onderdelen die u vóór 15:00 uur besteld worden de volgende werkdag bij u geleverd of u kunt de veiligheid onderdelen bij ons komen ophalen aan de Spiegelstraat 6 in Nootdorp.

live chat