• Klantenbeoordeling 9.6
  • Levering binnen 24 uur
  • 6 tot 12 maanden garantie
  • Origineel gebruikte onderdelen
  • Hulp bij bestellen

Need help with your search?

We are ready for you!

+31 (0)85 - 130 13 00 +31 (0)70 - 383 63 57

Ask all your questions to Myron

Mail us Live chat

Uitlaat onderdelen

De uitlaat van uw auto zorgt ervoor dat de gassen die ontstaan bij het lopen van uw motor op een correcte manier worden afgevoerd. De uitlaat heeft echter nog meer functies; onder andere zorgen de uitlaat onderdelen ervoor dat het geluid van de motor wordt gedempt en de katalysator in de uitlaat zet de schadelijke gassen om in minder schadelijke gassen. In een dieselauto zit ook het roetfilter in de uitlaat.
Een nadeel van een uitlaat is dat de uitlaat kan roesten, zo kunnen er gaten ontstaan in de uitlaat. Hierdoor kan uw uitlaat kan gaan lekken, waardoor uw auto onnodig luid kan worden.

Is uw katalysator, lambda sonde, roetfilter, uitlaat eind demper, uitlaat midden demper, uitlaat spruitstuk, uitlaat voorpijp of andere uitlaat delen stuk?

Dan kunt u terecht bij Van Gils Automotive; bij Van Gils Automotive verkopen wij hoge kwaliteit gebruikte uitlaat onderdelen die door ons professionele team op zowel werking als kwaliteit getest zijn. In ons ruime assortiment met meer dan 95.000 onderdelen hebben wij veel uitlaat onderdelen voor verschillende merken en modellen; zo is de kans groot dat wij uw gewenste uitlaat onderdeel op voorraad hebben. In onze webshop kunt u ons gehele assortiment aan uitlaat onderdelen vinden en gelijk bestellen; met de kentekenchecker kunt u precies zien welke onderdelen onder uw auto passen. Kunt u het gewenste onderdeel niet vinden? Neem dan contact met ons ervaren en professioneel verkoopteam, zij zullen u verder helpen met al uw vragen rondom uitlaat onderdelen. 

live chat